• uw Specialist in
  Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
 • Sterk in
  Gevelwerk
  Keralit
 • Vertrouwd
  met kwaliteit
  Vertrouwd met kwaliteit
 • Uw
  Sch├╝co dealer
  Schuco
 • Kozijnen met
  Houtlook verbinding
  Schuco

Rolluiken

Als men kiest voor rolluiken, dan kiest men niet alleen voor zonwering. Natuurlijk is de zonwerende factor vaak de doorslag voor de aankoop voor een rolluik, maar daarnaast hebben rolluiken ook nog een inbraakwerende, isolerende en verduisterende werking.

Inbraakwerend

Rolluiken worden vaak toegepast op plaatsen waar men behoefte heeft aan een stuk inbraakpreventie. Een rolluik zal ongenode gasten ervan weerhouden een bezoek te brengen aan een huis of bedrijf, zoals ook uit onderzoek is gebleken, gaat van rolluiken een preventieve werking uit.

Isolerend

De dubbelwandige aluminium lamel gevuld met een schuimkern zorgt niet alleen dat de warmte in de zomer buiten blijft, maar zorgt er ook voor dat de kou geweerd wordt in de winter. Daarnaast zorgt de isolatie ook voor geluidswering.

Verduisterend

Naast de bovengenoemde werkingen is er natuurlijk ook nog de verduisterende werking. Immers met rolluiken verdwijnt het gevoel voor dag en nacht en dat is natuurlijk ideaal als er ook overdag geslapen moet worden.

Gerelateerde projecten

Offerte

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden op het gebied van rolluiken? Bel 074 - 38 41 080 of neem contact met ons op via het contactformulier.